17 March 2019

1100m² AAN DIVERSE FOODSTANDS EN BARS

Een zorgvuldig gekozen selectie. Amsterdamse glorie en innovatieve foodconcepten. Als hoofdpostkantoor wist dit pand ooit mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden. Dat proberen we hier anno 2018 opnieuw te doen. Met lekker eten en drinken.

17 March 2019

EERSTE ACHT STANDHOUDERS

In april blaast The Food Department nieuw culinair leven in het iconische Magna Plaza. Amsterdams nieuwste foodhall in het centrum van de stad komt dit voorjaar met 16 foodstands, 3 bars en een Urban Supply coffee corner naar het historische pand. Maak nu kennis met de eerste acht smaakmakers!

17 March 2019

DEZE FOODSTANDS KOMEN IN DE FOOD HALL

Vorig jaar schreef ik al over de komst van een nieuwe food hall in de Magna Plaza en twee maanden geleden kon ik je vertellen dat deze food hall de naam The Food Department krijgt en dat er in totaal 1100m² te vullen is. Dat betekent ruimte voor zo’n 16 foodstands, drie bars en meer.

17 March 2019

THE FOOD DEPARTMENT OPENT IN MAGNA PLAZA

Welke foodie droomt daar nu niet van? Een luxe winkelcentrum waar er naast kleding ook een hele etage aan lokale lekkernijen is gewijd? Juist, precies dit concept wordt nu realiteit bij The Food Department in Magna Plaza.